“Meer controle gekregen”

"Meer controle gekregen"

Na ongeveer tien weken een HBO studie te hebben gevolgd, liep ik helemaal vast. Ik moest veel boeken lezen en hoorcolleges volgen, het lukte mij maar niet om mijn aandacht te richten op waar ik met mijn aandacht moest zijn. Doordat ik veel niet meekreeg raakte ik ook het overzicht kwijt. Mijn gedachten gingen alle kanten op. Mogelijk kon het stempeltje ADD op mij worden geplakt.

Kirsten heeft mij geholpen te leren focussen (door op mijn punt te zijn) en baas te worden over mijn ‘denkbeelden’. Tijdens de Daviscounseling ben ik mij bewust geworden van wat er met mij gebeurde als ik bijvoorbeeld een tekst las. Met de zogenaamde ‘gereedschappen’ die Kirsten mij heeft aangereikt, heb ik meer controle gekregen over mijn aandacht. Naast dat ik mij nu beter kan focussen is het ook erg fijn dat je begrijpt wat er aan de hand is en het aan iemand kan uitleggen.

Naast dat de counseling gezellig was, wist Kirsten continu bij de kern te blijven, ook wanneer ik die zelf even kwijt was!

Kirsten, bedankt!